به گزارش واحد مرکزی خبر، این کتاب که به همت انتشارات بینالمللی و معتبر اسپرینگر (با مشارکت دو شعبه این انتشارات در نیویورک و برلین) به چاپ رسیده، به زبان انگلیسی و مشتمل بر 11 بخش شامل مطالب آموزشی فوق تخصصی نقص ایمنی در علم ایمنی شناسی است.
دکتر نیما رضایی که دانشجوی دکترای ژنتیک در دوره مشترک دانشگاه شیفیلد انگلستان و دانشگاه علوم پزشکی تهران و از محققان مرکز طبی کودکان است، گفت: در نگارش این کتاب 49 نفر از استادان تراز اول و دانشجویان دکترا و فوق تخصص ایمونولوژی از ده کشور دنیا مشارکت کردهاند.
وی با بیان اینکه 9 نفر از نویسندگان کتاب "بیماری های نقص ایمنی اولیه" از محققان ایرانی و مقیم کشور هستند گفت که نگارش این کتاب از دو سال پیش به دعوت انتشارات اسپرینگر از این دو محقق ایرانی آغاز شد.
دکتر آقامحمدی هم که از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص بیماریهای آلرژی و آسم است، گفت که دعوت اسپرینگر از وی و دکتر رضایی در پی انتشار سه مقاله معتبر به قلم آنان در نشریههای نیچر و نیوانگلند و همچنین شرکت فعالانه و ایراد سخنرانی در همایشهای جهانی ایمونولوژی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تاکنون کتابی با این وسعت و اعتبار در باره نقص ایمنی، در دنیا منتشر نشده است افزود: این کتاب دو ماه است که منتشر شده و بر اساس نامههای دانشگاهها و ناشر، قرار است به عنوان کتاب مرجع در رشته تخصصی ایمونولوژی، کودکان، ژنتیک و فوق تخصص نقص ایمنی به دانشگاههای علوم پزشکی جهان معرفی شود.
در مقدمه کتاب "بیماریهای نقص ایمنی اولیه"، یادداشتهایی مبنی بر مرجعیت و ارزشمند بودن آن به قلم پروفسور گها Geha از دانشگاه هاروراد، پروفسور چپل Chapel از دانشگاه آکسفورد، پروفسور اوکس Ochs از دانشگاه جورج واشنگتن و پروفسور استایم Steim از دانشگاه UCLA به چاپ رسیده است.
در این بخش مطلبی نیز از پروفسور کازانووا رئیس انجمن اروپایی بیماریهای نقص ایمنی چاپ شده است که بر جامعیت کتاب "بیماریهای نقص ایمنی اولیه" دلالت دارد.